109. Entä jos emme tiedä, että Jeesus on Kristus?(Matthew 23:13-15)
Meistä tulee keskeytyksiä, jotka estävät muita kuulemasta evankeliumia.
Luke 11:52

Popriittien kirjoittajat ja fariseukset ovat Raamatun selittäjiä, mutta koska he eivät välittäneet tarkasti Raamatun evankeliumia, heistä tuli ihmisiä, jotka sulkivat taivaan portit ja lähettivät ihmisiä helvettiin.(Matthew 23:13-15, Luke 11:52)

Matthew 23:13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä.
14 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka syötte leskein huoneet, ja muodoksi pidätte pitkät rukoukset: sentähden te saatte sitä kovemman kadotuksen.
15 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette.

Luke 11:52 Voi teitä lainoppineet! sillä te olette ottaneet taidon avaimen: itse ette menneet sisälle, ja sisälle meneväisiä te kielsitte.