372. Jos tässä elämässä vain meillä on toivoa Kristuksessa, olemme kaikista ihmisistä kaikkein säälittävin.(1 Corinthians 15:19-20)
Revelation 5:4, 2 Corinthians 1:8-9, 1 Corinthians 4:9

Paavali on palvella ja asunut koko elämänsä ylösnousemusta Kristuksessa.(1 Corinthians 15:19-20, 2 Corinthians 1:8-9, 1 Corinthians 4:9)

1 Corinthians 15:19 Jos meillä ainoastaan tässä elämässä on toivo Kristuksen päälle, niin me olemme viheliäisemmät kaikkia muita ihmisiä.
20 Mutta nyt on Kristus kuolleista noussut ylös ja on tullut uutiseksi nukkuneiden seassa.

2 Corinthians 1:8 Sillä emme tahdo salata teiltä, rakkaat veljet, meidän vaivaamme, joka meille Asiassa tapahtui: että me olimme sangen suuresti rasitetut ylitse meidän voimamme, niin että me jo meidän hengestämme epäilimme.
9 Mutta me itsellämme juuri niin päätimme, että meidän piti kuoleman, ettei meidän pitäisi itse päällemme uskaltaman, vaan Jumalan päälle, joka kuolleetkin herättää,

1 Corinthians 4:9 Sillä minä luulen, että Jumala on meitä apostoleita viimeisiksi asettanut, niinkuin surmattaviksi; sillä me olemme maailmalle, ja enkeleille, ja ihmisille ihmeeksi tulleet.

John katsoi myös pelastusta Kristuksessa ja asui elämänsä.Joten hän itki paljon, koska hän ei löytänyt ketään avaamaan elämän kirjaa.(Revelation 5:4)

Revelation 5:4 Ja minä itkin kovin, ettei yksikään löydetty mahdolliseksi kirjaa avaamaan eikä sitä näkemään.