474. Ei miellyttävinä ihmisinä, vaan Jumala, joka testaa sydäntämme (1 Thessalonians 2:4-6)
Galatians 1:10, Acts 4:18-20, John 5:41,44

Emme saa saarnata miellyttääksemme ihmisten sydäntä.Meidän on saarnattava vain Jumalaa miellyttäviä evankeliumia, toisin sanoen Jeesus on Kristus.(1 Thessalonians 2:4-6, Galatians 1:10)

1 Thessalonians 2:4 Vaan niinkuin me Jumalalta koetellut olemme, ja meille on evankeliumi uskottu, niin me myös puhumme; ei niin että me tahtoisimme ihmisille kelvata, vaan Jumalalle, joka meidän sydämemme koettelee.
5 Sillä emmepä me koskaan vaeltaneet liukkailla sanoilla, niinkuin te tiedätte, emmekä ahneuden tilalla; Jumala on todistaja.
6 Emme myös ole ihmisiltä kunniaa pyytäneet, ei teiltä eikä muilta, vaikka me olisimme taitaneet teitä rasittaa, niinkuin Kristuksen apostolit;

Galatians 1:10 Saarnaanko minä nyt ihmisten eli Jumalan mielen jälkeen? eli pyydänkö minä ihmiselle kelvata? Sillä jos minä tähän asti olisin tahtonut ihmisille kelvata, niin en minä olisi Kristuksen palvelia.

Jopa kun saarnaamme evankeliumia, meidän on ilmoitettava tarkasti, että Jeesus on Kristus, vaikka ihmiset eivät halua kuulla sitä.(Acts 4:18-20)

Acts 4:18 Ja he kutsuivat heidät ja kaiketi kielsivät heitä puhumasta ja opettamasta Jesuksen nimeen.
19 Mutta Pietari ja Johannes vastasivat heitä ja sanoivat: tuomitkaat itse, jos se on oikia Jumalan edessä, että me teitä enemmän kuulemme kuin Jumalaa.
20 Sillä emme taida niitä puhumatta olla, joita me nähneet ja kuulleet olemme.

Monet ihmiset eivät saarnaa Jumalan kunnian evankeliumia, toisin sanoen, että Jeesus on Kristus, vaan vain heidän oman kunniansa.(John 5:44)

John 5:44 Kuinka te taidatte uskoa, jotka otatte kunnian toinen toiseltanne, ja sitä kunniaa, joka ainoalta Jumalalta tulee, ette etsi?