571. Uskon kautta Isaac siunattu James Kanaanin kanssa, Kristuksen tulemaa (Hebrews 11:20)
Genesis 27:27-29, Exodus 3:8, Philippians 2:10-11, Matthew 2:6, Micah 5:2

Herran siunattu kenttä tarkoittaa Kanaanin maata.Isaac siunasi Jacobia uskoen, että monien jälkeläisten ja Kanaanin maan lupaus, jonka hän oli saanut Abrahamilta, täyttyy hänen jälkipolviinsa, vaikka hän ei saanut sitä elämänsä aikana.(Hebrews 11:20, Genesis 27:27-29)

Hebrews 11:20 Uskon kautta siunasi Isaak tulevaisista asioista Jakobia ja Esauta.

Genesis 27:27 Ja hän astui liki, ja suuta antoi hänen. Niin hän tunsi hänen vaatteensa hajun, ja siunasi häntä, ja sanoi: katso, minun poikani haju, on niinkuin kedon haju, jonka Herra siunannut on.
28 Jumala antakoon sinulle taivaan kasteesta, ja maan lihavuudesta; yltäkyllä jyviä ja viinaa.
29 Kansat palvelkoon sinua, ja sukukunnat kumartakoon sinua. Ole sinun veljeis herra, ja sinun äitis lapset langetkoon sinun jalkais juureen: kirottu olkoon se, joka sinua kiroo, ja siunattu olkoon se, joka sinua siunaa.

Jumala lupasi johtaa Israelin kansakunnan Kanaaniin, maahan, johon Kristus tulee.(Exodus 3:8)

Exodus 3:8 Ja olen astunut alas heitä vapahtamaan Egyptiläisten käsistä, ja viemään heitä tältä maalta hyvään ja laviaan maahan, siihen maahan, jossa rieskaa ja hunajaa vuotaa, sille paikalle, jossa Kanaanealaiset, Hetiläiset, Amorilaiset, Pheresiläiset, Heviläiset ja Jebusilaiset asuvat.

Kuten Vanhassa testamentissa ennustettiin, Kristus tuli Betlehemiin, Kanaanin maahan.Että Kristus on Jeesus.(Micah 5:2, Matthew 2:6)

Micah 5:2 (H5:1) Ja sinä, Betlehem Ephrata, joka vähäinen olet Juudan tuhanten seassa, sinusta on minulle se tuleva, joka Israelissa on hallitsia oleva, jonka uloskäymys on ollut alusta ja ijankaikkisuudesta.

Matthew 2:6 Ja sinä Betlehem Juudan maassa, et sinä ole suinkaan vähin Juudan pääruhtinasten seassa; sillä sinusta on tuleva se Ruhtinas, jonka minun kansaani Israelia pitää hallitseman.