585. Veljeni, laske kaikki iloa, kun putoat erilaisiin kokeisiin (James 1:2-4)
1 Corinthians 10:13, 1 Peter 1:5-6, Ecclesiastes 1:10, 2 Corinthians 5:17

Jumala antaa meille testata meidät kokonaisuudeksi.(James 1:2-4, 1 Corinthians 10:13)

James 1:2 Minun rakkaat veljeni, pitäkäät se sulana riemuna, kuin te moninaisiin kiusauksiin lankeatte,
3 Tietäen, että teidän uskonne koettelemus vaikuttaa kärsivällisyyden.
4 Mutta olkoon kärsivällisyydellä täydellinen työ, että te täydelliset ja kokonaiset olisitte ja ei missään puuttuvaiset.

1 Corinthians 10:13 Eipä yksikään kiusaus ole teitä käsittänyt, vaan inhimillinen; mutta Jumala on uskollinen, joka ei salli teitä kiusattaa ylitse teidän voimanne; vaan hän tekee myös kiusauksesta lopun, että te sen voisitte kärsiä.

Jumala myös suojaa meitä, kun meitä houkutellaan, koska uskomme Jeesukseen Kristuksena.(1 Peter 1:5)

1 Peter 1:5 Jotka Jumalan väellä uskon kautta autuuteen kätketään, joka sitä varten valmistettu on, että se viimeisellä ajalla ilmi tulis.

Jumala antaa meille houkutuksen tutustua Kristukseen päivittäin.Kristus on Jumalan sana ja elämämme leipä.(Deuteronomy 8:3, John 1:14, John 6:48)

Deuteronomy 8:3 Ja hän vaivasi sinua ja antoi sinun isota, ja ravitsi sinun mannalla, jota et sinä eikä sinun isäs tunteneet, antaaksensa sinun tietää, ettei ihminen elä ainoastansa leivästä; vaan kaikesta mikä Herran suusta lähtee, elää ihminen.

John 1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän seassamme, (ja me näimme hänen kunniansa niinkuin ainoan Pojan kunnian Isästä,) täynnä armoa ja totuutta.

John 6:48 Minä olen elämän leipä.