588. Siunattu on mies, joka kestää kiusausta, sillä kun hänet on hyväksytty, hän saa elämän kruunun, jonka Herra on luvannut häntä rakastaville.(James 1:12)
Hebrews 10:36, Jam 5:11, 1 Peter 3:14-15, 1 Peter 4:14, 1 Corinthians 9:24-27

Jumalan tahto on uskoa Jeesukseen Kristuksena ja julistaa Jeesus Kristukseksi.Siunattuja ovat ne, jotka kestävät tämän aiheuttaman kiusauksen.Koska he saavat elämän kruunun.(James 1:12, Hebrews 10:36, 1 Peter 3:14-15, 1 Peter 4:14)

James 1:12 Autuas on se mies, joka kiusauksen kärsii; sillä koska hän koeteltu on, niin hänen pitää elämän kruunun saaman, jonka Herra niille luvannut on, jotka häntä rakastavat.

Hebrews 10:36 Sillä kärsivällisyys on teille tarpeellinen, tehdäksenne Jumalan tahtoa, että te lupauksen saisitte.

1 Peter 3:14 Ja jos te vielä oikeudenkin tähden kärsisitte, niin te kuitenkin autuaat olette; mutta älkäät peljätkö heidän vaatimistansa, alkäät myös heitä hämmästykö.
15 Mutta pyhittäkäät Herra Jumala teidän sydämissänne. Olkaat myös aina valmiit vastaamaan jokaista, joka teidän toivonne perustusta tutkistelee, joka teissä on, hiljaisuudella ja pelvolla,

1 Peter 4:14 Autuaat olette te, jos teitä Kristuksen nimen tähden pilkataan; sillä se Henki, joka on kunnian ja Jumalan Henki, lepää teidän päällänne: heiltä hän pilkataan, vaan teiltä hän kunnioitetaan.

Voimme nähdä Jobin kärsivällisyyden tulokset Vanhassa testamentissa ja uskomme, että meille annetaan suurempia siunauksia kuin tulokset.(James 5:11)

James 5:11 Katso, me sanomme ne autuaiksi, jotka kärsineet ovat. Jobin kärsivällisyyden te olette kuulleet ja Herran lopun te nähneet olette; sillä Herra on sangen laupias ja armollinen.

Nyt kun elämän kruunu on varattu meille, tehdään parhaamme levittääksesi evankeliumia.(1 Corinthians 9:24-27)

1 Corinthians 9:24 Ettekö te tiedä, että ne, jotka kiistassa juoksevat, kaikki tosin he juoksevat, vaan yksi palkan ennättää? Juoskaat siis niin, että te käsittäisitte.
25 Mutta jokainen joka kilvoittelee, kaikista hän itsensä pitää pois. Ne tosin sitä varten, että he katoovaisen kruunun saisivat; mutta me katoomattoman.
26 Mutta en minä niin juokse kuin tietämättömän puoleen, ja minä kilvoittelen, ei niinkuin tuulta pieksäin.
27 Vaan minä kuritan ruumistani ja painan sitä alas, etten minä, joka muille saarnaan, itse hyljättäväksi tulisi.