627. Kristus, joka sai kunnian ja kunnian Isältä (2 Peter 1:17)
Matthew 3:16-17, Matthew 17:5, Psalms 2:7-9, Psalms 8:5, Hebrews 2:9-10, Ephesians 1:20-22

Vanhassa testamentissa ennustettiin, että Jumala lähetti poikansa Kristuksen palvelukseen.(Psalms 2:7-9)

Psalms 2:7 Minä tahdon saarnata senkaltaisesta säädystä, josta Herra minulle sanoi: Sinä olet minun poikani, tänäpänä minä sinun synnytin.
8 Ano minulta, niin minä annan pakanat perinnökses ja maailman ääret omakses.
9 Sinun pitää särkemän heitä rautaisella valtikalla, ja niinkuin savisen astian heitä murentaman.

Vanhassa testamentissa ennustettiin, että Jumala aiheuttaisi Kristuksen kuolemaan meidän puolestamme ja antamaan hänelle kunniaa ja kunniaa.(Psalms 8:5)

Psalms 8:5 Sinä teit hänen vähää vähemmäksi enkeleitä; vaan sinä kaunistat hänen kunnialla ja kaunistuksella.

Jumalan Pojana Jeesuksesta tuli Jumalan Jumalan karitsa ja sai kunnian ja kunnian Jumalalta.(2 Peter 1:17, Matthew 3:16-17, Matthew 17:5)

2 Peter 1:17 Kuin hän Isältä Jumalalta sai kunnian ja ylistyksen, äänen kautta, joka hänelle näin siltä suurelta kunnialta tapahtui: tämä on minun rakas Poikani, johon minä mielistyin.

Matthew 3:16 Kuin Jesus kastettu oli, astui hän kohta ylös vedestä: ja katso, taivaat aukenivat hänelle, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas, niinkuin kyyhkyisen, ja tulevan hänen päällensä,
17 Ja katso, ääni taivaasta sanoi: tämä on se minun rakas Poikani, johonka minä mielistyin.

Matthew 17:5 Vielä hänen puhuissansa, katso, paistava pilvi ympäri varjosi heidät, ja katso, ääni pilvestä sanoi: tämä on minun rakas Poikani, johonka minä mielistyin: kuulkaat häntä.

Jeesus on Kristus, joka sai kunniaa ja kunniaa Jumalalta kuolemalla ristillä meille.(Hebrews 2:9-10)

Hebrews 2:9 Vaan Jesuksen, joka vähäksi hetkeksi enkelitten suhteen alennettu oli, näemme me kuoleman kärsimisen kautta kaunistetuksi kunnialla ja ylistyksellä, että hänen piti Jumalan armosta kaikkein edestä kuolemaa maistaman.
10 Sillä se sopi hänen, jonka tähden kaikki ovat ja jonka kautta kaikki ovat, joka paljon lapsia kunniaan saattaa, että hän heidän autuutensa Pääruhtinaan kärsimisen kautta täydelliseksi tekis.

Jumala nosti Jeesuksen kuolleista ja ylitti hänet jokaisen nimen yläpuolelle.(Ephesians 1:20-22)

Ephesians 1:20 Jonka hän Kristuksessa vaikutti, kuin hän hänen kuolleista herätti ja pani istumaan oikialle kädellensä taivaissa,
21 Kaiken hallituksen ja vallan ja väkevyyden ja herrauden päälle, ja kaiken sen päälle, joka nimittää taidetaan ei ainoastaan tässä maailmassa, mutta myös tulevaisessa,
22 Ja on kaikki pannut hänen jalkainsa alle, ja on myös hänen pannut pääksi kaikkein päälle seurakunnalle,