63. Taivaan isäni tahto, jotta ihmiset uskovat Jeesuksen olevan Kristus!
Matthew 7:21, John 6:40, 1 John 5:1, John 5:39, John 20:31, John 3:16

Vain ne, jotka tekevät Isän tahdon, voivat päästä taivaan valtakuntaan.Toisin sanoen vain ne, jotka uskovat Jeesukseen, koska Kristus voivat tulla taivaan valtakuntaan.(Matthew 7:21, John 6:40, 1 John 5:1)

Matthew 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: Herra, Herra! pidä tuleman taivaan valtakuntaan; mutta joka tekee minun isäni tahdon, joka on taivaissa.

John 6:40 Tämä on sen tahto, joka minun lähetti, että jokainen koka näkee Pojan ja uskoo hänen päällensä, hänellä pitää ijankaikkinen elämä oleman, ja minä herätän hänen viimeisenä päivänä.

1 John 5:1 Sitte oli Juudalaisten juhlapäivä, ja Jesus meni ylös Jerusalemiin.

Jumala antoi meille vanhan ja uuden testamentin, jotta voimme uskoa, että Jeesus on Kristus.(John 5:39, John 20:31)

John 5:39 Tutkikaat Raamatuita; sillä niissä te luulette teillänne ijankaikkisen elämän olevan, ja ne ovat, jotka todistavat minusta.

John 20:31 Mutta nämät ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että te saisitte elämän uskon kautta hänen nimeensä.

Pelastamaan meidät Jumala lähetti ainoan syntyneen poikansa tähän maahan tekemään Kristuksen työtä, ja hän antoi iankaikkisen elämän niille, jotka uskovat siihen.(John 3:16)

John 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoan Poikansa, että jokainen, joka uskoo hänen päällensä, ei pidä hukkuman, mutta ijankaikkisen elämän saaman.