704. Saatanan kiusaus (Genesis 3:4-5)
Genesis 2:17, John 8:44, 2 Corinthians 11:3, Isaiah 14:12-15

Jumala käski Adamia olemaan syömättä hyvän ja pahan hedelmiä.Jumala varoitti Adamia, että päivänä, kun hän söi kiellettyjen hedelmien, hän varmasti kuolee.(Genesis 2:17)

Genesis 2:17 Mutta hyvän ja pahan tiedon puusta älä syö: sillä jona päivänä sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman.

Kaatuneen enkelin Saatana petti Adamin syömään kiellettyjä hedelmiä.(Isaiah 14:12-15, Genesis 3:4-5)

Isaiah 14:12 Kuinka sinä kaunis kointähti olet pudonnut taivaasta? kuinkas olet maan päälle langennut, joka pakanat teit heikoksi?
13 Vaan sinä ajattelit sydämessäs: minä astun taivaaseen, ja korotan istuimeni Jumalan tähtien ylitse: minä istutan itseni todistuksen vuorelle, sille puolelle pohjaa päin.
14 Minä tahdon vaeltaa korkeiden pilvien päällä, ja olla kaikkein Korkeimman vertainen.
15 Kuitenkin sinä sysätään helvettiin, luolan puolelle.

Genesis 3:4 Niin kärme sanoi vaimolle: ei suinkaan pidä teidän kuolemalla kuoleman.
5 Vaan Jumala tietää, että jona päivänä te syötte siitä, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala, tietämään hyvän ja pahan.

Saatana, paholainen, yrittää pettää epäuskoisia, jotta he eivät voi uskoa, että Jeesus on Kristus, ja edes uskovia, jotta he eivät voi syvästi uskoa, että Jeesus on Kristus.(John 8:44, 2 Corinthians 4:4, 2 Corinthians 11:3)

John 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja teidän isänne himoja te tahdotte tehdä. Hän on ollut murhaaja alusta, ja ei pysynyt totuudessa; sillä ei totuus ole hänessä. Kuin hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omastansa; sillä hän on valehtelia ja valheen isä.

2 Corinthians 4:4 Joissa tämän maailman jumala on uskottomain taidot soaissut, ettei evenkeliumin paiste heille pitäisi Kristuksen kirkkaudesta valistaman, joka on Jumalan kuva.

2 Corinthians 11:3 Mutta minä pelkään, että niinkuin kärme vietteli Evan kavaluudellansa, niin myös teidän taitonne turmellaan siitä yksinkertaisuudesta, joka on Kristuksessa.