928. Iankaikkiseen elämään nimitetyt pakanat uskoivat.(Judges 4:9)
Judges 4:21, Judges 5:24, Acts 13:47-48, Acts 16:14

Vanhassa testamentissa genesistiilinen nainen tappoi genesistiilikunkaan.Koska nainen ei uskonut genesistiilisiin jumaliin, vaan uskoi Jumalaan.(Judges 4:9, Judges 4:21, Judges 5:24)

Judges 4:9 Hän vastasi: minä kyllä menen sinun kanssas, mutta et sinä kunniaa voita tällä tiellä, jotas menet; sillä Herra myy Siseran vaimon käsiin. Niin Debora nousi ja meni Barakin kanssa Kedekseen.

Judges 4:21 Ja Jael Heberin vaimo otti naulan majasta ja vasaran käteensä, ja meni hiljaksensa hänen tykönsä ja löi naulan hänen korvansa juuresta läpi, niin että se meni maahan kiinni; sillä hän makasi raskaasti ja oli hermotoin, ja hän kuoli.

Judges 5:24 Siunattu olkoon Jael vaimoin seassa, Heberin Keniläisen emäntä, siunattu olkoon hän majoissansa vaimoin seassa.

Kaikki pakanat, joille Jumala oli asetettu antamaan iankaikkinen elämä, uskoivat Jeesukseen Kristuksena.(Acts 13:47-48, Acts 16:14)

Acts 13:47 Sillä niin on Herra meitä käskenyt: minä panin sinun pakanain valkeudeksi, ettäs olisit autuus, maan ääriin asti.
48 Ja kuin pakanat sen kuulivat, iloitsivat he ja kunnioittivat Herran sanaa; ja niin monta uskoi, kuin ijankaikkiseen elämään säädetty oli.

Acts 16:14 Ja vaimo, Lydia nimeltä, purpurain myyjä Tyatiron kaupungista, Jumalaa palvelevainen, kuulteli: jonka sydämen Herra avasi ottamaan vaaria niistä, mitä Paavalilta sanottiin.