995. Mutta olet vahva etkä anna kätenne olla heikkoja (2 Chronicles 15:7-8)
Isaiah 35:3-4, John 16:33, 1 Corinthians 9:18, 1. Kor.

Vanhassa testamentissa profeetta ODED käski israelilaisia pitämään Jumalan sanan eikä lannistumaan.(2 Chronicles 15:7-8)

2 Chronicles 15:7 Mutta te vahvistakaa teitänne, ja älkäät lievittäkö käsiänne; sillä teidän työllänne on hänen palkkansa.
8 Kuin Asa kuuli nämät sanat ja prophetan Obedin ennustuksen, vahvistui hän, ja otti kauhistukset pois kaikelta Juudan ja Benjaminin maalta, ja kaupungeista, jotka hän oli voittanut Ephraimin vuorelta, ja uudisti Herran alttarin, joka Herran esihuoneen edessä oli,

Vanhassa testamentissa Isaiah käski israelilaisia vahvoiksi eikä pelkää, koska Jumala pelastaa heidät.(Isaiah 35:3-4)

Isaiah 35:3 Vahvistakaat väsyneet kädet, ja tuetkaat nääntyneet polvet.
4 Sanokaat heikkomielisille: olkaat turvassa ja älkäät peljätkö; katso, teidän Jumalanne tulee kostamaan, Jumala, joka maksaa, hän tulee ja vapahtaa teidät.

Jeesus sanoi, että meillä on ahdistusta, mutta ole rohkea, koska hän on voittanut maailman.(John 16:33)

John 16:33 Näitä olen minä teille puhunut, että teillä minussa rauha olis. Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman.

Meidän on saarnattava rohkeasti evankeliumia.Ja meitä ei saa ravistaa.Pyrkimyksemme levittää evankeliumia eivät ole turhia.(1 Corinthians 15:58, Ephesians 6:10, Hebrews 10:35)

1 Corinthians 15:58 Sentähden, minun rakkaat veljeni, olkaat vahvat, järkähtymättä ja aina yltäkylläiset Herran töissä, tietäen, ettei teidän työnne ole turha Herrassa.

Ephesians 6:10 Viimein, rakkaat veljeni, olkaat väkevät Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.

Hebrews 10:35 Älkäät siis heittäkö pois teidän uskallustanne, jolla suuri palkan makso on.