1041. Kristus, joka tuhosi Saatanan työn (Psalms 2:9)
1 John 3:8,

Vanhassa testamentissa Jumala sanoi, että hänen poikansa tuhoaa Saatanan teokset.(Psalms 2:9)

Psalms 2:9 Sinun pitää särkemän heitä rautaisella valtikalla, ja niinkuin savisen astian heitä murentaman.

Jeesus, Jumalan Poika, tuli tähän maahan tuhoamaan paholaisen teokset.(1 John 3:8)

1 John 3:8 Tuuli puhaltaa, kussa hän tahtoo, ja sinä kuulet hänen humunsa, ja et tiedä, kusta hän tulee taikka kuhunka hän menee: näin on jokainen, joka Hengestä syntynyt on.

Jeesus, Kristus, murskaa kaikki viholliset.(1 Corinthians 15:24-26)

1 Corinthians 15:24 Sitte on loppu, koska hän antaa valtakunnan Jumalan ja Isän haltuun, ja panee pois kaiken herrauden ja kaiken vallan ja voiman.
25 Sillä hänen tulee hallita, siihenasti kuin hän kaikki vihollisensa panee hänen jalkainsa alle.
26 Viimeinen vihollinen, joka pannaan pois, on kuolema.

Jeesus, Kristus, voitti Saatanan ristillä ja oli voittaja.(Colossians 2:15, Genesis 3:15)

Colossians 2:15 Ja on ryöstänyt vallitukset ja väkevyydet, ja toi heidät näkyviin, ja sai heistä voittokunnian itse kauttansa.

Genesis 3:15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille, ja sinun siemenes ja hänen siemenensä välille; sen pitää rikki polkemaan sinun pääs, ja sinä olet pistävä häntä kantapäähän.

Jeesus, Kristus, tuhoaa kokonaan saatanan.(Revelation 2:27, Revelation 12:5, Revelation 19:15)

Revelation 2:27 Ja hänen pitää heitä rautaisella vitsalla hallitseman ja niinkuin savenvalajan astioita heitä särkemän, niinkuin minäkin Isältäni sain;

Revelation 12:5 Ja hän synnytti poikalapsen, joka oli kaikki pakanat hallitseva rautaisella vitsalla. Ja hänen poikansa temmattiin Jumalan tykö ja hänen istuimensa tykö.

Revelation 19:15 Ja hänen suustansa kävi ulos terävä miekka, jolla hänen pitää pakanoita lyömän, joita hän on hallitseva rautaisella vitsalla. Ja hän on sotkuva kaikkivaltiaan Jumalan närkästyksen ja vihan viinakuurnan.