1166. Kristus haluaa tulla sydämeemme ja elää kanssamme.(Song of Solomon 5:2-4)
Revelation 3:20, Galatians 2:20

Vanhassa testamentissa Salomonon Songon Songon -laulussa Solomon pyysi rakkauttaan avaamaan oven.(Song of Salomon 5:2-4)

Song of Solomon 5:2 Minä makaan, ja minun sydämeni valvoo; se on ystäväni ääni, joka kolkuttaa. Avaa minun eteeni, sisareni, armaani, kyhkyläiseni, ihanaiseni; sillä minun pääni on täynnä kastetta, ja minun palmikkoni täynnä yön pisaria.”,
3 Minä olen riisunut hameeni, kuinka minun pitäis taas pukeman ylleni? Minä olen viruttanut jalkani, kuinka minun pitäis sokaiseman ne jälleen?”,
4 Mutta minun ystäväni pisti kätensä lävestä, ja minun sisällykseni vapisivat siitä.”,

Jeesus, Kristus, koputtaa sydämemme ovelle ja haluaa tulla sydämeemme ja elää kanssamme.(Revelation 3:20)

Revelation 3:20 Katso, minä seison ovessa ja kolkutan: jos joku minun ääneni kuulee ja avaa oven, sen tykö minä tahdon mennä sisälle, ja pitää ehtoollista hänen kanssansa ja hän minun kanssani.

Uskomalla Jeesukseen Kristuksena, kuoli ristillä Kristuksen kanssa ja nousi jälleen Kristuksen kanssa.Emme enää elämme meissä, mutta Kristus asuu meissä.(Galatians 2:20)

Galatians 2:20 Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Mutta minä elän, en silleen minä, vaan Kristus elää minussa; sillä jota minä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, joka on minua rakastanut ja antoi itsensä minun edestäni.