1357. Jumala perustaa Daavidin kuninkaan, Jumalan valtakunnan, tiukasti Kristuksen kautta, tyypillinen Zerubbabel.(Haggai 2:23)
Isaiah 42:1, Isaiah 49:5-6, Isaiah 52:13, Isaiah 53:11, Ezekiel 34:23-24, Ezekiel 37:24-25, Matthew 12:18

Vanhassa testamentissa Jumala kertoi tuhoutuneille israelilaisille, että Zerubbabel nimitetään kuninkaaksi.(Haggai 2:23)

Haggai 2:23 Sillä ajalla, sanoo Herra Zebaot, tahdon minä sinua korjata, sinä Serubbabel Sealtielin poika, minun palveliani, sanoo Herra, ja tahdon sinun pitää niinkuin sinettisormuksen; sillä minä olen sinun valinnut, sanoo Herra Zebaot.

Vanhassa testamentissa Jumala puhui Jacobadiahin heimojen nostamisesta ja pakanoiden pelastamisesta Kristuksen kautta, jonka hän lähettäisi.(Isaiah 42:1, Isaiah 49:5-6)

Isaiah 42:1 Katso, minun palveliani, minä häntä tuen, ja minun valittuni, jossa minun sieluni mielistyi. Minä olen hänelle minun Henkeni antanut, hänen pitää oikeuden saattaman pakanoille.

Isaiah 49:5 Ja nyt sanoo Herra, joka loi minun äidin kohdusta itsellensä palveliaksi, palauttamaan Jakobin hänelle, ettei Israel hukkuisi: sentähden olen minä kaunis Herran edessä, ja minun Jumalani on minun väkevyyteni.
6 Ja hän sanoi: vähä se on, ettäs olet minun palveliani, korjaamassa Jakobin sukukuntia, ja tuomassa jälleen Israelin hajoitettuja; mutta minä panin sinun myös pakanain valkeudeksi, olemaan minun autuuteni hamaan maailman ääriin.

Vanhassa testamentissa Jumala sanoi, että todellinen Daavid, jonka Jumala lähettäisi, olisi Israelin kansan kuningas ja paimen, joka miellyttää Jumalaa ja ilmoittaa Jumalan tuomion pakanoille.(Ezekiel 34:23-24, Ezekiel 37:24-25, Matthew 12:18)

Ezekiel 34:23 Ja minä tahdon yhden ainokaisen paimenen herättää, joka heitä on ravitseva, palveliani Davidin: hän on heitä ravitseva ja on heidän paimenensa oleva.
24 Ja minä Herra tahdon olla heidän Jumalansa, mutta minun palveliani David on heidän seassansa päämies oleva; minä Herra olen sen puhunut.

Ezekiel 37:24 Ja minun palvelijani David pitää oleman heidän kuninkaansa, ja kaikkein heidän yksinäinen paimenensa; ja heidän pitää vaeltaman minun oikeudessani, ja pitämän minun säätyni, ja tekemän niiden jälkeen.
25 Ja heidän pitää asuman sillä maalla, jonka minä palvelialleni Jakobille antanut olen, jossa teidän isänne asuneet ovat; heidän ja heidän lapsensa ja lastensa lapset pitää siellä ijankaikkisesti asuman; ja minun palvelijani David pitää oleman heidän ruhtinaansa ijankaikkisesti.

Matthew 12:18 Katso, minun palveliani, jonka minä valitsin, minun rakkaani, johonka minun sieluni mielistyi: minä panen hänen päällensä minun henkeni, ja hänen pitää tuomion pakanoille julistaman.

Vanhassa testamentissa Jumala sanoi, että Kristus, joka tulee tulevaisuudessa, kantaisi syntinsä perustellakseen monia ihmisiä ja että lopulta Kristus olisi erittäin korotettu.(Isaiah 52:13-15, Isaiah 53:11)

Isaiah 52:13 Katso, minun palveliani tekee toimellisesti: hän korotetaan, nostetaan ylös, ja tulee sangen korkiaksi.
14 Niin että moni sinun ylitses hämmästyy, että hänen muotonsa on rumempi muita ihmisiä, ja hänen hahmonsa huonompi kuin ihmisten lasten.
15 Mutta niin on hän monta pakanaa priiskottava, että myös kuningasten täytyy suunsa hänen edessänsä tukita; sillä joille ei mitään hänestä ilmoitettu ollut, nekin hänen ilolla näkevät, ja jota ei he kuulleet ole, sen ne ymmärtävät.

Isaiah 53:11 Että hänen sielunsa on työtä tehnyt, saa hän ilonsa nähdä, ja tulee ravituksi. Tuntemisensa kautta minun vanhurskas palveliani monta vanhurskauttaa; sillä hän kantaa heidän syntinsä.